Extension vB4 by dmvA

Extension vB4 by dmvA forwardView The Photograph Gallery

Belgian construction company dmvA designed Extension vB4 as an addition for an A-physique journey residence located in Brecht, Belgium. Coping with strict developing legal guidelines, the company was able to design the trendy trapezoid-like sort whereas nonetheless respecting the distinctive design.

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

They created a model new entrance, library, and bathroom that merge properly with the prevailing space by having a predominantly white inside.

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

The doorway and the once more of the house perform big residence home windows allowing views of the yard and pond. The doorway half has a movable partition wall that blocks web site of the street. Now you see it…

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

…now you don’t!

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

The development sooner than:

Extension vB4 by dmvA in main architecture  Category

Photographs by Mick Couwenbergh.

Tagged with

Leave a Reply