Stanley Seashore Home by davidclovers

Stanley Beach House by davidclovers forwardView The Photograph Gallery

The gut renovation of the Stanley Seashore Home by davidclovers resulted in four immaculate home fashions and a newly restored exterior. The ground and first flooring perform the similar flooring plan whereas the lower flooring flooring and penthouse have layouts all their very personal. Situated in Stanley Seashore, Hong Kong, the development is said by a normal staircase that is coated in a mix of restored and new woods. The picket spills over into each unit’s entryway and continues onto the kitchen cabinets and into the lounge.

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  Category

The penthouse (seen inside the first image) was reconfigured to include a further mattress room and joins the lounge with the roof patio.

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  Category

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  Category

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  Category

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  Category

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryPenthouse entryway

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryWanting into the penthouse

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryPenthouse entrance room

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryWidespread staircase – wanting down from the penthouse

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryWidespread staircase ribboning down

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryFloor and first flooring dwelling and consuming rooms – comparable

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryFloor and first flooring bar area

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryFloor and first flooring bar area within the path of kitchen

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryDecrease flooring hallway with coffered ceiling

This unit’s ceiling was cleverly designed with a singular coffered ceiling.

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryDecrease flooring dwelling and consuming room

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryDecrease flooring coffered ceiling component

Stanley Beach House by davidclovers in main architecture  CategoryThe house from St. Stephens Seashore underneath

Photographs by Margotpolo Productions Ltd. and davidclovers.

Leave a Reply